Nálunk ezek
a gyakori

Kérdések

Hol található a kölcsönző?

A kölcsönző Nagymaros központjától néhány perces sétatávolságra fekszik.

Kajak - Kenu - Csónak Kölcsönző Nagymaros, Váci út 51.

A kölcsönzőtől 30m-re van egy ingyenes parkoló, ahol akár több napra is hagyhatod az autódat. Ha kerékpárral érkezel, használd az EV6-os kerékpárutat, amely a Duna-parton halad.

Nyitvatartás

Főszezon

(Június 15. - Augusztus 31.)

  • Hétfő - Vasárnap: 9:00 - 20:00

Elő/Utószezon

(Május 1. - Június 15., Szeptember 1. - Október 30.)

  • Hétfő - Péntek: telefonos egyeztetés alapján
  • Szombat - Vasárnap: 9:00 - 19:00

A Dunakanyar az ország egyik legszebb térsége, Nagymaros pedig – legnagyobb örömünkre - a kirándulók, és a vízi túrázók kedvenc célpontja. Bár igyekszünk kiszolgálni minden ideérkezőt, előfordulhat, hogy kifogyunk a készleteinkből és nem marad mindenkinek kenu. Ha foglalsz, biztosan félreteszünk neked egy hajót, és fejest ugorhatsz az élményekbe!

Tudnod kell, hogy a “HAJÓZÁSI SZABÁLYOK” minden vízi járműre és vezetőjére vonatkoznak. Ennek fontosabb tételeiről a vízre szállás előtt egy kitöltött szerződésben olvashatsz.

Reméljük, meggyőztünk arról, hogy hajózz velünk. Ha így van, nincs más dolgod, mint kenut, kajakot, vagy csónakot foglalni az online felületünkön a “FOGLALÁS” címszó alatt. Ha nem szereted a hosszas regisztrálást, akkor biztosan örömmel fogadod majd, hogy regisztrálni nálunk nem kell, csak a neved, lakcímed, és az e-mail címed fog kelleni hozzá.

Fontos számunkra, hogy minden biztonságosan és zökkenőmentesen alakuljon, ezért minden hajóhoz biztosítjuk a kötelező felszereléseket, evezőt, kötelet, vízmerő eszközt (szivacs, szapuly), és mentőmellényt a megfelelő méretben. Természetesen a gyerekek számára is készülünk felszereléssel, emiatt nem kell aggódnod.

50.000 Ft alatt nem kell előleget fizetni. Ezen felüli összegnél az ár 20%-t kérjük előlegben, amit helyben készpénzzel vagy előzőleg átutalva is elfogadunk.

Helyben a kölcsönzőben csak készpénzzel lehet fizetni. 50.000 Ft feletti foglalásnál előleget kérünk, amit elfogadunk átutalással is, ez esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Akár egyedül szállnál vízre, akár nagyobb csapattal, először mindig kérj tanácsot kollégáinktól, akik nemcsak hasznos, de érdekes tanácsokkal is ellátnak majd! Mindenképp egy kisebb túrát fogunk először ajánlani, akár túravezetővel, aki megtanítja az első lépéseket, megmutatja, hogy hogyan és hol kell a vízi járművel közlekedni. Ne aggódj, nem zavarjuk meg a randidat, csak igyekszünk segíteni benneteket a biztonságos hajózásban!

Természetesen ebben is szívesen segítünk neked. Elérhető túravezetésről mindig kérj információt telefonon vagy e-mailben, ezt követően minden szükséges infóról értesülsz majd.

A túravezető szolgáltatás díjszabása változhat a túra idejétől és jellegétől.

Ha nem foglalsz előre szállást, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a helyi szállások között találsz majd olyat, ahol helyben is foglalhatsz szobát/apartmant. Tanácsokat persze szívesen adunk, az első rögtön az: Ha Nagymaroson szeretnél eltölteni egy hétvégét, érdemes a szállásfoglalást és a hajók foglalását előre intézni, hogy garantáltan olyan élményekhez juss, amiről a szürke hétköznapokon álmodoztál.

Egy évben többször is találsz nálunk szervezett programokat, de előzetes egyeztetés után mi is szívesen segítünk ebben. A sörtúra és a bortúra mindig nagyon népszerű nálunk, de ha csapatépítésre, legénybúcsúra, vagy lánybúcsúra keresel rendhagyó programot, nálunk akkor is a legjobb helyen jársz. Nem félünk az egyedi kérésektől és a kihívásoktól, fordulj hozzánk bátran az ötleteiddel.